Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Knight Rider 2008



www.youtube.com/watch?v=Fm6490-d9ak


Πρεμιέρα στην αμερικάνικη τηλεόραση, μέσω του NBC, κάνει στις 17 Φεβρουαρίου ο "Ιππότης της Ασφάλτου". Μετά από πολύχρονες σκέψεις και διαπραγματεύσεις, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να φέρουν και πάλι στη μικρή οθόνη τον ΚΙΤΤ και τις νέες περιπέτειες του, ωστόσο τίποτα δεν έχει σχέση με το παρελθόν.

Ο νέος ΚΙΤΤ είναι ένα Ford Mustang Shelby GT500KR, το οποίο αντικαθιστά την κλασική Pontiac Trans-Am, ενώ ο David Hasselhoff δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο παρά μόνο ένα guest σε κάποια από τα επεισόδια. Από κει και πέρα, το καστ δεν έχει κάποιο ξεχωριστό όνομα, με τους Justin Bruening και Deanna Russo να κρατούν τους βασικούς ρόλους. Τη φωνή του στον ΚΙΤΤ "δανείζει" ο Will Arnett.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρεμιέρα της νέας σειράς θα γίνει με την προβολή ενός δίωρου επεισοδίου το οποίο ουσιαστικά θα μας συστήνει τον νέο Ιππότη της Ασφάλτου. Τέλος, για το 2010 έχει προγραμματιστεί και η κινηματογραφική μεταφορά του Knight Rider, κάτι όμως που θα οριστικοποιηθεί από την αποδοχή που θα έχουν οι νέες περιπέτειες του ΚΙΤΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: