Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Στην τελική ευθεία ο Κώστας Μαρτάκης...



Λίγες μόνο ημέρες πριν την ημερομηνία παράδοσης του κομματιού στην ΕΡΤ για την Eurovision και ο Κώστας Μαρτάκης είναι έτοιμος σε όλα του.
Το κομμάτι λοιπόν που ο Κώστας Μαρτάκης επέλεξε για τον "Ελληνικό τελικό" είναι του Δημήτρη Κοντόπουλου σε στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου. Έχει αγγλικό στίχο και κινείται σε pop και rock ύφος. Σήμερα, Παρασκευή, τελείωσε και η ηχογράφησή του και απομένει μόνο το τελικό στάδιο της παραγωγής. Το συγκεκριμένο κομμάτι μάλιστα ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε όλο το Ανατολικό μπλοκ από τον Μάρτιο και μετά - αρέσει όμως τόσο πολύ στον Κώστα που αποφάσισε να "κατέβει" τελικά με αυτό στον "Ελληνικό τελικό". Το θεωρεί ένα πολύ καλό δικό του pop κομμάτι.

Θυμίζουμε εδώ πως την επόμενη Παρασκευή είναι η τελική ημερομηνία παράδοσης του κομματιού όσων συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή. Ήδη και η Καλομοίρα έχει επιλέξει το κομμάτι της και μένει μόνο η Χρύσπα που, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, θα πάρει την τελική της απόφαση την Τρίτη. Για να γυρίσουμε πάλι στον Κώστα Μαρτάκη, και με δεδομένο πως πλέον έχει έτοιμο το κομμάτι, θα ξεκινήσει full προετοιμασία για την live παρουσίασή του τη βραδιά της τελικής επιλογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: